Termeni si conditiiServiciul www.expozitia-copiilor.ro, aflat in proprietatea si administrat de Neostyl Trading SRL, va este furnizat in conformitate cu termenii si conditiile precizate in acest Acord ("Acord"). Accesarea in orice fel a site-ului web www.expozitia-copiilor.ro este guvernata de conditiile mentionate in acest document. Utilizarea site-ului web www.expozitia-copiilor.ro reprezinta un acord implicit din partea Dvs. cu acest document.


Orice fel de comunicatie si informatiile initiate prin acest Serviciu vor fi guvernate de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre tine si Neostyl Trading SRL. Neostyl Trading SRL isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.

Serviciul www.expozitia-copiilor.ro, oferit publicului prin intermediul site-ului web www.expozitia-copiilor.ro consta in expunerea creatiilor copiilor si prezentarea de articole pentru cei interesati de dezvoltarea creativitatii copiilor, afisarea de expozitii periodice cu tematica, organizarea de concursuri cu premii.
Firma Neostyl Trading SRL isi rezerva dreptul de a selecta lucrarile incarcate de catre utilizatorii inregistrati si de a valida conturile utilizatorilor.Accesarea oricarui continut al site-ului web copilul.ro reprezinta implicit o utilizare a serviciului copilul.ro.

Serviciul www.expozitia-copilului.ro este oferit gratuit, accesul pana la sistemul unde se gaseste site-ul web www.www.expozitia-copiilor.ro ramanand in sarcina utilizatorilor (acces la Internet, echipament de calcul propriu, convorbiri telefonice dial-up, etc).

Ne rezervam dreptul de a interzice anumitor persoane sau anumitor utilizatori inregistrati folosirea serviciului www.expozitia-copiilor.ro, in totalitate sau partial, cu sau fara avertizare ori instiintare, daca acestia fac dovada sau sunt suspectati de o utilizare abuziva, sau care dovedeste rea-vointa.

De asemenea, serviciul www.expozitia-copiilor.ro nu garanteaza in nici un fel faptul ca un utilizator va reusi sa reintre in contact cu persoanele pe care le cauta. Acest fapt depinde de factori care nu sunt in totalitate sub controlul serviciului www.expozitia-copiilor.ro, si astfel acesta nu poate si nu va oferi o astfel de garantie.

Suportul tehnic sau functional din partea echipei ce intretine serviciul copilul.ro este oferit in masura posibilitatilor, oferirea acestui suport nefiind garantata in nici un fel. In orice caz, se fac eforturi pentru a raspunde tuturor problemelor si intrebarilor primite de la utilizatorii serviciului.

Functionarea, disponibilitatea, acuratetea ori veridicitatea informatiilor oferite in cadrul serviciului www.expozitia-copiilor.ro nu sunt garantate in nici un fel.


Caracterul privat este extrem de important pentru Neostyl Trading SRL si noi vom depune toate eforturile posibile pentru a asigura confidentialitatea corespondentei cu Neostyl Trading SRL. Cu toate acestea, esti de acord ca Neostyl Trading SRL are dreptul de a monitoriza Serviciul si de a dezvalui orice informatie necesara pentru a respecta legile, reglementarile sau alte cereri guvernamentale, pentru a administra in mod corespunzator Serviciul sau pentru a se proteja pe sine sau Membrii sai. Neostyl Trading SRL isi rezerva dreptul de a respinge sau inlatura orice material ce nu corespunde cerintelor Neostyl Trading SRL sau care poate fi interpretat, pe cale unilaterala, ca fiind nepotrivit.
Conform politicii noastre de protejare a informatiilor, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu, referitoare la structura membrilor www.expozitia-copiilor.ro. Aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de catre membri sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare.
De asemenea, www.expozitia-copiilor.ro nu ofera nici o garantie asupra continutului mesajelor interne ale membrilor, responsabilitatea revenind in integralitate utilizatorilor inregistrati care utilizeaza acest aspect al serviciului. Abuzurile de orice fel trebuie semnalate imediat la adresa office@expozitia-copiilor.ro.


In timpul procesului de inregistrare, ti se va aloca o parola si ti se va transmite prin email. Esti responsabil pentru a pastra confidentialitatea acestei parole si esti in intregime responsabil pentru toate activitatile si taxele ce pot aparea prin utilizarea acesteia. Poti modifica parola si profilul personal in orice moment. Esti de acord sa anunti imediat Neostyl Trading SRL de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, impropie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate. Este responsabilitatea ta sa actualizezi si sa te asiguri ca adresa de e-mail la care mesajele sunt trimise este cea corecta. Neostyl Trading SRL nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Sectiuni. Este responsabilitatea ta sa te asiguri ca orice utilizator autorizat al contului tau expozitia-copiilor.ro a citit Termenii si conditiile prezentului Acord si intelege ca utilizarea de catre ei a Serviciului se supune acestor termeni si conditii. Esti de acord ca esti pe deplin responsabil pentru modul de folosire al Serviciului de catre orice utilizator autorizat si pentru orice consecinta ar rezulta din utilizarea necorespunzatorare a Serviciului sau de incalcarea Acordului de catre o astfel de persoana.

Noi nu garantam calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratetea informatiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Chiar daca noi facem tot ce este rezonabil posibil in a autentifica informatiile furnizate de membri la inregistrare, nu putem impiedica diverse persoane in a furniza informatii false sau actiona in scopuri ascunse. Noi solicitam fiecarui membru inregistrat sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste Serviciul. Cu toate acestea, nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de membrii inregistrati sunt actuale si corecte. Va incurajam sa comunicati cu alti membri respectand principiile bunului simt si prudentei. Este responsabilitatea ta sa evaluezi increderea in si acuratetea tuturor formelor de garantie oferite de catre alti membri. Acest serviciu si informatiile prezentate pe acest website sunt furnizate "asa cum sunt", iar folosirea acestui serviciu se face complet si exclusiv pe riscul tau. Atat cat ii este permis de lege, Neostyl Trading SRL se deroga de asumarea oricarei garantii exprese sau implicite. Neostyl Trading SRL nu ofera nici un fel de garantie ca: serviciul va corespunde cerintelor tale, serviciul va fi oportun si fara greseala, rezultatele utilizarii Serviciului vor fi in concordanta cu scopul propus, calitatea Serviciului va corespunde asteptarilor tale, sau orice erori ale Serviciului vor fi corectate. Nici un fel de sfat sau informatie, obtinute oral sau in scris de la Neostyl Trading SRL, orice alt membru inregistrat nu vor reprezenta garantie daca nu este expres mentionata in prezentul Acord.


Neostyl Trading SRL va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in website-ul nostru si noi vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, Neostyl Trading SRL nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de tine sau de alti membri inregistrati. In mod expres, esti de acord ca Neostyl Trading SRL nu va fi responsabila pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Esti de acord sa protejezi si sa asiguri Neostyl Trading SRL si operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre tine sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Colectivul site-ului web www.expozitia-copiilor.ro nu va fi facut in nici un fel responsabil de pierderile sau daunele suferite de utilizatori ca urmare a utilizarii acestui serviciu sau a site-ului web aminitit, pierderi sau daune implicite sau explicite, directe sau indirecte, prezente ori viitoare, si nu ofera nici un fel de garantie, serviciul fiind oferit "asa cum este".

Colectivul site-ului web www.expozitia-copiilor.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitate in ceea ce priveste opiniile exprimate de utilizatori in cadrul forumurilor de discutii, in guestbook ori in mesajele trimise prin intermediul site-ului www.expozitia-copiilor.ro, intreaga responsabilitate revenind in totalitate utilizatorilor respectivi.

Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui Acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.

Acest Acord devine efectiv din momentul acceptarii sale pana in momentul in care este incetat fie de catre tine, fie de catre Neostyl Trading SRL. Incetarea Serviciului si a acestui Acord intervine la 30 de zile din momentul notificarii de incetare transmisa prin posta electronica la office@expozitia-copiilor.ro . Neostyl Trading SRL poate suspenda sau intrerupe utilizarea acestui Serviciu fara a anunta in prealabil in cazul in care Neostyl Trading SRL considera ca ai incalcat sau nu ai actionat consistent in spiritul termenilor si conditiilor acestui Acord. Esti de acord ca Neostyl Trading SRL nu-si asuma nici un fel de responsabilitate fata de tine sau orice alta terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului tau la acest Serviciu.

Informatia inclusa in acest site este protejata prin dispozitiile legii privind drepturile de autor. Utilizatorii sunt autorizati sa copieze sau sa imprime continutul paginilor sau documentelor prezentate in site-ul www.expozitia-copiilor.ro, fara a le putea folosi in scopuri comerciale si fara a le putea distribui catre alte persoane.
Copierea, in orice forma, a continutului prezentat in site-ul copilul.ro si utilizarea personala a acestuia va fi intotdeauna insotita de specificatia "Copyright 2008, Neostyl Trading SRL. Toate drepturile Rezervate.". Prin aceasta autorizare, Neostyl Trading SRL nu transmite utilizatorilor licenta sau alte drepturi de autor asupra continutului prezentat in site-ul www.expozitia-copiilor.ro. Design-ul, titlurile serviciilor, cuvintele sau expresiile utilizate in continutul site-ului www.expozitia-copiilor.ro apartin Neostyl Trading SRL sau, dupa caz, altor persoane, sunt semne sau marci inregistrate protejate de legile nationale si/sau internationale si nu pot fi folosite de catre utilizatori in publicatii sau alte productii proprii.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Neostyl Trading SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Neostyl Trading SRL a serviciilor pe internet si a serviciilor de sanatate.
La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre Neostyl Trading SRL.
In momentul crearii contului aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de Neostyl Trading SRL.
Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi prin posta la adresa Neostyl Trading SRL, Calea Vitan nr.106, bl.V 40, sc.3, parter, ap.58, sector 3 Bucuresti, cu mentiunea "Pentru echipa www.expozitia-copiilor.ro" sau prin e-mail la adresa office@expozitia-copiilor.ro.